Thursday, December 29, 2011

i love u unt0k kaw sayang :D



heyy , assalamualikum aw0k semua , hee~
ape kaba ? sehat x ? :D

weh , sebenarnye aku adw s0mething nak share ngan k0wang semua !
nie pasal boy ,
0ke st0ry die mcm nie , jeng jeng jeng
aku dah lame dah kenal ngan boy nie , nak dekat setah0n lha jgak an !
tapi dalam mase setah0n tuwh , die buat hati aku gembira , sedih , and so on ,
die jugak buat aku terlalu sayang kan die , and yg paling important die MYFIRSTLOVE <3
dalam phone aku plak , mmg menimb0n arh gamb0 die ,
sampaikan gamb0 aku adw satu jew dlm ph0ne  sendiri , gamb0 die plak dlm nak dkt dua puloh cam tuwh ,
hahaha , aku suke tg0k gamb0 die even die x lah ensem sgt mcm pakwe-pakwe k0rang kan ,
pepatah p0n adw ade cakap -CINTA ITU BUTA- yeah , aku suke dgn pepatah tuwh , hee~ s0 what ?
orang kal0 dah suke yg buruk nampak cantek/hensem , yg jahat nampak baik , kan? x gitu !!!
hee~hurm , skrang nie aku dah x tau nak tulis apw lgi ,
143 <-- unt0k kaw sayang :D

yg menulis : NUR ATIKA BTE ZAINAL ABIDIN

No comments:

Post a Comment